top of page

Recensioner och kommentarer

"Jag beställde ett årshoroskop av Medium Sandra Therus, blev lite fundersam och undrande först. Tänkte att det här känns nytt och främmande. Men, så rätt hon haft hittills. Det har bara gått en månad, februari och mars ligger strax framför, allt ser ut att falla på plats. Nytt tankemönster, nytt fokus och nya utmaningar kommer. Allt ligger redan i planeringen framåt! Du är så kunnig Sandra! Jag vill varmt rekommendera dig! Tack 🙏 💖

Kerstin BirkenfloLilja

Kund och kursdeltagare

Hej!

Jag heter Carola Axelsson o har gått mediumkurs hos Sandra o även fortsättnings kurs o en häx cirkel.

Jag kan varmt rekommendera Sandra o hennes kurser, hon är otroligt duktig o jag har utvecklats väldigt mycket under den här tiden ihop med Sandra o de andra deltagarna. Det är väldigt roligt o givande, vi har gjort mycket övningar både på kursen o naturligtvis hemma också. Så funderar du/ni på att gå en medium utbildning så ska ni helt klart gå hos Sandra."

Carola Axelsson

Kund och kursdeltagare

Jag har gått kurs hos olika medium och Sandra har varit en av favoriterna. Mycket bra övningar, hemläxor som stärker intuitionen och. jag gillade även att hon styrde upp kursen så man hann prova olika saker. Inga svåra prov men hon. puschar oss framåt med lite svårare saker men aldrig i den grad att man är rädd för att misslyckas. Sandra är en person som är lugn .och tålmodig och väldigt hjälpsam och snäll.

Mimmie Svensson

Kund och kursdeltagare

bottom of page