top of page

Balance For Life paketet - Personlig utveckling

Balance for Life paketet - 3 månder eller 6 månader (Fokus på ditt liv och dina mål. Fokus på att ge dig kunskap, insikter, verktyg för att bryta tankemönster och beteende mönster.

 Du bestämmer själv vad du vill ha hjälp med.

Men det jag kan hjälpa dig med är att se möjligheterna och ger dig verktyg som leder till att du börjar tro på dig själv igen!

Visar vägen du kan ta för att komma framåt, ta reda på vem du är och vad du vill.

Stärka din kommunikation med andra och i relationer.

Hjälper dig att hitta balansen, känna din egen kraft och på det sättet kunna känna starkare vad som är rätt för dig i dina val och beslut.

Problematik områden kan vara tex:
*mental ohälsa
*stress
*prestation
*svag kommunikation
*att inte veta vem man är fullt ut
*svag intuition
*Att man tappar bort sig själv i alla måsten och samhällets olika krav.
*Företags beslut och företags utveckling.

Tid som avsätts per session är ca 60 -90 min.

Olika paket finns för detta, 3 månader.

I paketet ingår ett samtal varannan veckan med mig, samt en tydlig plan och övningar som pågår under 3 månader. Inspelade videos som tar upp det som du behöver fundera på, samt göra under denna tid.

Under våra samtal, pratar vi utifrån dina mål du har, jag coachar dig under hela vägen. Samt att vi fokuserar på övningar och ”läxor” att göra innan nästa samtal.


Jag Sandra har erfarenhet och kunskap ifrån tex psykologi, utbildningar, erfarenhet, intentionen och min mediala kunskap för att kunna gå på djupet. Samt KBT och ACT kunskap.
Men att Sandra själv har vandrat samma väg och gjort en inre egen resa.

Efter denna tid, har du investerat i dig själv, prioriterat dig själv och haft regelbundenhet i att jobba med dig själv. En bra grund för att få rutin och utvecklas, samt LYCKAS!

3 månader - 6400kr

Medial Utveckling - Egen utbildning

Vill du utvecklas medialt? Se vilka gåvor som ligger dig närmast, eller utveckla dig ifrån där du står idag? 
Med hjälp av mina guider, så kan jag lyfta upp det du behöver träna på nu. Ge tips och ideér. Jag ger dig övningar samt hjälper dig att få någon/några att öva på om du vill och behöver. Inspelade videos fås med övningar, information och meditation.I stället för att gå en kurs, kan du välja ett paket pris under 3 månader eller 6 månader. Där vi ses två gånger i månaden. Då kan du också bestämma när du kan komma.
Ett unikt tillfälle att få sin utbildning skräddar sydd! 
Du får verktyg som du kan ha med dig även efter. Detta ger rutin som behövs för att utvecklas som fortast.Paket pris - två träffar i månaden 3 månader - 4800kr
Paket pris - två träffar i månaden 6 månader - 9600kr


Skicka meddelande för att boka OCH för att starta DIN mediala resa!

bottom of page