top of page

Köpvillkor

Vid Köp:

Vid beställning bekräftas beställningen genom genom i mail, messenger eller sms. Om leveranstid ändras i beställningen kommer kunden att meddelas om detta snart som möjligt. För att använda en tjänst hos mig måste du vara 18 år.

Vid fysiska behandlingar, möten/event gäller full betalning vid utebliven närvaro.

Lämnar du återbud ska det ske 48 timmar före bokad tid. Naturligtvis finns förståelse för plötslig sjukdom och ombokar då din tid utan kostnad en gång. Därefter får du som kund boka en ny tid till gällande pris. 

Priser: 
Innehåller generellt 25%, 12% eller 6% moms, inom EU.

Betalning:
Faktura köp: 0kr i faktura avgift. Betalnings villkor är 14 dagar, OM inte bokade tiden är tidigare, då skall betalning vara till handa, dagen innan bokade mötet.
Swish går jätte bra att använda: Swish nummer är 1231342260. Använd swish enbart när du fått all information i bokningen.

Ångerrätt och öppet köp:

Privatkunder har enligt distansavtalslagen rätt till 14 dagars ångerrätt. Detta innebär att du som kund har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan. Vid beställning av tjänst, har du inte rätt att ångra en förbrukad tjänst.

Ångerrätt och öppet köp gäller inte distansbehandlingar eller digitala produkter eller då du får dem in dina ägor direkt vid leverans.

För utbildningar gäller följande:

När du bokat och betalat din plats är platsen din. Om du väljer att avboka din plats återbetalar vi inte kursavgiften oavsett orsak till avbokningen. 

Återbetalning:
Görs till swish eller banköverföring. Swish betalas till samma nummer som betalade.
Återbetalningar görs alltid den 20:e varje månad.

Skydd av personuppgifter

I samband med registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet endast i syfte för att fullfölja och tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Enligt PUL (personuppgiftslagen) har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig och om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Kontakta i så fall vår kundservice (gärna på e-post info@hilaria.se). Vi försäkrar även att vi inte kommer sälja eller överlåta några personuppgifter (se vår privacy policy).

Under 2018 ersätts PUL av GDPR som är nya dataskyddsregler som gäller inom hela EU. Eftersom vi inte lämnar ut uppgifter till tredje part innebär detta inte någon direkt skillnad mot PUL vad gäller behandling av din information eller vår relation till dig som kund.

Force Majeure

I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut och jämförbara händelser som är utanför vår kontroll, vilka ej skäligen kunnat förutses, och påverkar ingångna avtal samt utfästelser från vår sida, som gör att vi ej kan hålla nämnda avtal/utfästelse, skall utgöra grund till att vi befrias från våra förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.

Nedan följer länkar till Konsumentverket och ARN där du kan läsa mer detaljerat om konsumentköplagen och distansavtalslagen mm.

www.konsumentverket.se

www.arn.se
bottom of page